سرلاشه طارم هاشمی

 

سر لاشه برنج به جای میهمانی ها و مجالس اصلی، می تواند برای مصارف روزمره بهترین انتخاب باشد.

کیفیت برنج لاشه طارم هاشمی با کیفیت برنج طارم هاشمی در عطر، طعم و پخت تفاوتی ندارد و فقط اندازه دانه ها کوچکتر و شکسته هست.

به طور متوسط اندازه این برنج دوسوم برنج سالم است.

تفاوت لاشه و سرلاشه نیز در الک دوباره لاشه می باشد، که سرلاشه یکدست و بزرگتر از لاشه برنج می باشد.

۵۵۰,۰۰۰ریال

موجود در انبار

مقایسه محصول

توضیحات

 

سرلاشه طارم هاشمی

پس از بوجار یا آماده سازی و غربال دانه های برنج، این دانه ها در اندازه های متفاوتی بدست می آیند که می توان آن ها را دانه، نیم دانه و لاشه یا سرلاشه نامید.

اندازه دانه های لاشه بیشتر از نیم دانه و کمتر از دانه کامل است و به جای میهمانی ها و مجالس اصلی، می تواند برای مصارف روزمره بهترین انتخاب باشد.

کیفیت برنج لاشه طارم هاشمی با کیفیت برنج طارم هاشمی در عطر، طعم و پخت تفاوتی ندارد و فقط اندازه دانه ها کوچکتر و شکسته هست.

به طور متوسط اندازه این برنج دوسوم برنج سالم است.

دلایل شکسته شدن برنج

  • دیر درو کردن باعث ضعیفی برنج می شود، که در هنگام درو شکسته شده به کارخانه برنج کوبی منتقل شود.
  • دستگاه های بی کیفیت موجود در کارخانه برنجکوبی.
  • ممکن است در کارخانه برنجکوبی و در حین انجام عملیات سفید کردن توسط اپراتور بی تجربه شکسته شود.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “سرلاشه طارم هاشمی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *