توضیحات
سرلاشه طارم هاشمی
پس از بوجار یا آماده سازی و غربال دانه های برنج، این دانه ها در اندازه های متفاوتی بدست می آیند که می توان آن ها را دانه، نیم دانه و لاشه یا سرلاشه نامید.
اندازه دانه های لاشه بیشتر از نیم دانه و کمتر از دانه کامل است و به جای میهمانی ها و مجالس اصلی، می تواند برای مصارف روزمره بهترین انتخاب باشد.
کیفیت برنج لاشه طارم هاشمی با کیفیت برنج طارم هاشمی در عطر، طعم و پخت تفاوتی ندارد و فقط اندازه دانه ها کوچکتر و شکسته هست.
به طور متوسط اندازه این برنج دوسوم برنج سالم است.
دلایل شکسته شدن برنج
- دیر درو کردن باعث ضعیفی برنج می شود، که در هنگام درو شکسته شده به کارخانه برنج کوبی منتقل شود.
- دستگاه های بی کیفیت موجود در کارخانه برنجکوبی.
- ممکن است در کارخانه برنجکوبی و در حین انجام عملیات سفید کردن توسط اپراتور بی تجربه شکسته شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.