توضیحات
آلوچه
طعم آلوچه ترش است و در مصرف آن باید کمی احتیاط کرد.
این میوه، به اعتقاد بعضی ها برای اولین بار در کشور فرانسه کاشت شد و بعضی هم معتقدند اولین بار در چین کشت شد و ارزش غذایی بالایی برای مردم آن منطقه داشت، سپس به تدریج در سراسرجهان کشت شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛
آلوچه یکی از نوبرانه های بهار است و خواص این میوه سبز رنگ و خوشمزه بی شمار است.
از جمله، تعادل سطح چربی خون، اسید معده، تنظیم دستگاه گوارش، دارای آنتی اکسیدان، اثردهی بر کم خونی، بهبود بیماری روماتیسم، بهبود عملکرد کلیه، کاهش افسردگی، جلوگیری از چربی خون بالا و تنظیم گردش خون.
خواص ضد میکروبی گوجه سبز بر ارزش های غذایی این میوه افزوده است.
در ۱۰۰ گرم آلوچه
انرژی ۴۶ kcal ، کربوهیدرات ۱۱٫۴ گرم ، قند ۹٫ ۹ گرم ، فیبر رژیمی ۱٫۴ گرم ، چربی ۰٫۲۸ گرم
پروتئین ۰٫۷۰ گرم
ویتامین آ ۳۴۵ IU
ویتامین ث ۵ . ۹ میلی گرم
فسفر ۱۶ میلی گرم
پتاسیم ۱۵۷ میلی گرم
فواید خوردن آلوچه در دوران بارداری:
به گفته ی متخصصان تغذیه خوردن این میوه در حد استاندارد و شرایط نداشتن حساسیت به آن در دوران بارداری مانعی ندارد و البته خواصی هم خواهد داشت که شامل:
افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامین های مورد نیاز رشد جنین
ویتامین های A ،C و K موجود در گوجه سبز هرکدام خواصی دارند و می توان به افزایش سلامت چشم و جلوگیری از بروز نقص فیزیکی جنین اشاره کرد
ویتامین C موجود در گوجه سبز برای افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار
ویتامین K گوجه سبز هم برای جلوگیری از لخته شدن خون که می تواند باعث خونریزی و سقط جنین شود مفید است
که البته بازهم خاطرنشان می کنیم که مصرف این میوه حتما باید با توجه به شرایط بدنی مادر و جنین توسط پزشک متخصص تایید شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.